Харчоблок знаходиться на першому поверсі. Приміщення харчоблоку – 48,5 м2, розташовано на першому поверсі з виходом назовні, укомплектовано необхідним технологічним електрообладнанням , забезпечено системами гарячого, холодного водопостачання, каналізації. Стан харчоблоку, його допоміжних приміщень (комора для сухих продуктів – 9 м2, комора для овочів (погріб в сараї) – 50 м2), обладнання відповідає санітарно-гігієнічним вимогам. Харчоблок ДНЗ складається з цеху холодної обробки продуктів, гарячого цеху з приготування страв. Наявне необхідне обладнання, посуд: 2 електричні плити, 1 електросковорідки, 2 м’ясорубки, 1 холодильна шафа та 2побутових холодильника для зберігання м’ясних, рибних та молочних продуктів, электричний котел, водонагрiвальний котел.установка ультрафильтрацii води; маркований посуд для приготування їжі, робочий інвентар, ваги.
Комора для зберігання продуктів облаштована стелажами, 1 побутовий холодильник,1 холодильна шафа, вагами. Для довгострокового зберігання овочів є спеціальне приміщення (овочесховище), яке знаходиться на господарчому дворі.
№ | найменування | кількість | рік установки | технічний стан | потреби |
1 | Плита електрична | 2 шт. | 1986 | потребує заміни | |
2 | Шафа холодильна | 2 шт. | 1986,2014 | 1 шт. потребує заміни | |
3 | Котел електричний | 1 шт. | 1986 | потребує заміни | |
4 | Електрична сковорідка | 1 шт. | 1986 | потребує заміни | |
5 | М’ясорубка електрична | 2 шт. | 2008,2015 | 1 шт. потребує заміни | |
6 | Водонагрівач | 1 шт. | 2008 | задовільний | |
7 | Холодильник побутовий | 3 шт. | 2006,2008 | 1шт.задов. | 2 шт. потребує заміни |