• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 2021-08-23 «День Українського прапора в ДНЗ»

2021-08-23 «День Українського прапора в ДНЗ»

2021-08-23

/Files/images/leto/Фото6291.jpg

«День Українського прапора в ДНЗ»

Щорічно 23 серпня в Україні відзначається День Державного прапора.

Ми вшановуємо синьо-жовтий прапор – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і символ нашої непереможності.

Залучення дітей до державної сімволіке- одна з пріоритетних завдань в патріотичному вихованні дошкільнят. Патріотичні почуття формуються з народження дитини, в процесі всього його життя. Це почуття любові до родини, до дитячого садка, рідної природи, співвітчизникам, усвідомлення себе як громадянина своєї країни, шанобливо ставиться до символіки - прапора, гімну, гербу.

В саду пройшли заходи присвячені святкуванню Дня Українського прапора. Була проведена бесіда «Знайомство з прапором і гербом». Слухали «Гімн України». Виконали аплікацію «Український прапор». На асфальті діти намалювали прапор Ураїни.

Діти закріпили подання про призначення державної символіки, дізналися про символічне значення кольорів прапора нашої Батьківщини, з цікавістю розглядали Український прапор.

/Files/images/leto/Фото27442.jpg/Files/images/leto/Фото30906.jpg/Files/images/vesna/Фото25217.jpg/Files/images/leto/Фото27499.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98