2021-03-24 День довкiлля

2021-03-24

/Files/images/vesna/27.jpg

День довкілля

«Дошкільнята за збереження природи, або День захисту навколишнього середовища»

Спільна робота всіх учасників педагогічного процесу - педагогів і дітей сприяє створенню умов для успішного екологічного виховання.В нашому саду сьогодні у кожній віковій групі протягом дня були проведені екологічні заняття, що закликають берегти довкілля, в яких вихованці дитячого садка були головними дійовими особами. На прогулянці, малюки спостерігали за сонцем і небом, розучували потішки про сонце, грали в ігри і спостерігали за сонячним зайчиком.

З вихованцями середньої групи, проведено екологічне заняття «Нехай б'ється завжди зелене серце природи!», в ході якого малюки вели жваву бесіду на тему: «Світ навколо нас», з розгляданням журналів «Юний натураліст», розгадуванням загадок, переглядом відеофільму «Посмішка природи » і малюванням серця, висловивши своє гуманне ставлення до природи, почуття відповідальності за все живе на Землі, що має відродити земну кулю.

На території дитячого садка була організована захоплююча екологічна квест - гра «Знавці природи», девізом якої став - «Дошкільнята за збереження природи». Спільно з педагогами діти пройшли екологічну стежку і виконали при цьому всі завдання на кожній зі станцій.

З метою формування у дітей інтересу до дослідної та дослідницької діяльності з вирощування рослин в кімнатних умовах і виховання у дітей любові до природи, дити группи №11 вирішили посадити город на підвіконні.

/Files/images/vesna/Фото3905.jpg /Files/images/vesna/Фото3775.jpg /Files/images/3_gruppa/изображение_viber_2021-03-26_08-42-25.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159