2020-02-21 "День театру".

2020-02-21

/Files/images/zima/01059.jpg

"День театру".

У нашому дитячому садку цій події традиційно присвячується тиждень. Цього року інсценування показали навіть найменші наші вихованці. Дітки з групи раннього віку показали нам казку "Курочка Ряба". Малюки дуже старалися і заслужено отримали свої перші оплески.

Пусть детство будет словно сказка,
Пусть чудеса творятся каждый миг,
И мир вокруг пусть добрым станет ласковым,
Добро над злом опять пусть победит! (Т. Григорьева.)

Були організовані різні заходи, спрямовані на розвиток інтересу дітей до театралізованої діяльності. У групах створено театралізований куточок, де знаходяться різні види театру: пальчиковий театр (етюди на руках); ляльки рукавички (пластичні етюди на руках); площинний театр, театр на фланелеграфе, настільний театр, а також костюми, маски - шапочки, музичні інструменти.
Весь театральний тиждень супроводжувався посмішками та гарним настроєм. А в групах створювався веселий емоційний настрій. Всі отримали величезне задоволення від зустрічі з прекрасним Театралізована діяльність в дитячому садку сприяє розвитку у дітей інтересу до різних видів театру, спонукає дізнатися більше про театральні професії та про нелегку працю людей цієї професії. Розвиває у дошкільника творчі здібності, мова, пам'ять, впевненість в собі. З театром завжди пов'язані диво, радість, і яскраві емоції. І кожна дитина прагнути бути не тільки глядачами, а й учасником вистави.

/Files/images/zima/0097.jpg/Files/images/zima/0096.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 209