2022-11-14 Міжнародний день логопеда

2022-11-14

/Files/images/22/123.jpg

Свято День логопеда – дефектолога відзначається в другій декаді листопада. На міжнародному рівні стало відзначатися в 2004 році. Це професійне свято присвячене тим людям, які трудяться для соціального блага.

Логопед працює з усіма порушеннями мовлення: загальним недорозвиненням мовлення; її відсутністю, порушеннями голосу, темпу і тембру мови, мовними відхиленнями внаслідок патології центральної нервової системи.

За даними статистики, на жаль, число мовних розладів зростає з року в рік, у зв’язку з цим актуальність проблем корекції мовних порушень у дітей вже приймає глобальний характер.Процес коригування мовлення у дитини – тривалий шлях, який вимагає величезного терпіння його батьків і близьких, дисципліни з боку самої дитини. Однак тільки цей важкий шлях може призвести до позитивних результатів і успішного навчання в школі. Пам’ятайте – за результатом завжди стоять конкретні люди – вчителі-логопеди.

У«Міжнародний День логопеда» ми приєднуємося до численних привітань на адресу наших незамінних вчителів-логопедів і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у їх нелегкій праці, родинного тепла і простого людського щастя!

Зі святом вас, дорогі логопеди!

/Files/images/vesna/0010.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 66