• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 2022-10-11"Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-фестивалі #КОЗАК_FEST

2022-10-11"Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-фестивалі #КОЗАК_FEST

2022-10-11

/Files/images/22/изображение_viber_2022-10-11_13-16-48-898.jpg

Районний онлайн-фестиваль "#КОЗАК_FEST"

На дворі золота осінь - дивовижна, щедра та яскрава. Але жовтень багатий не тільки на врожай, є в ньому особливий день для кожного українця - 14 жовтня. Як у народі кажуть: " Одна дата та аж чотири свята!" День захисників і захисниць України, День козацтва, День створення Української Повстанської Армії та свято Покрови Пресвятої Богородиці. У ХХ столітті козацькі традиції боротьби за незалежність України наслідували вояки Армії Української Народної Республіки та Української повстанської армії. Й нині українська армія береже бойові традиції предків. Безпрецедентні щоденні зразки мужності та відваги наших військових на передовій, сотні відданих життів за Батьківщину.Слава нашим козакам, українським лицарям, захисникам рідної землі! Віримо в Перемогу!
Асоціація ДЮГО Шевченківського району "ЛІДЕР ХХІ" за ініціативи організації учнівського самоврядування "Золота Ера"ХСШ99 запрошує вас взяти участь в онлайн-фестивалі "#КОЗАК_ FEST" за номінаціями:- "Козацька сила - від батька до сина" (фото з батьками у вишиванках);- "Від щирої душі дитини захисникам моєї України" (малюнки, листівки з привітаннями );- "Ми роду козацького діти - землі української цвіт" (відеозапис у вашому виконанні української пісні або вірша відомих українських поетів);- "Люби і знай свій рідний край" (презентація або фотоколаж з описом найулюбленішого міста Слобожанщини);- " Нескорені духом" (есе (та фото за наявності) про героя/героїню вашої родини).
Роботи просимо розмістити з 11 по 15 жовтня 2022 року на сайтах закладів освіти та сторінках у соцмережах, додавши #КОЗАК_ FEST.
Ми запрошуємо учнів шкіл та вихованців дитячих садочків Шевченківського району разом з батьками доєднатися до нашої ініціативи та взяти участь в онлайн-фестивалі #КОЗАК_FEST.
Разом до Перемоги!
Кiлькiсть переглядiв: 66