• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 2022-09-17 До Дня захисників та захисниць України Департамент освіти ініціює акцію «Героям сучасності» для юних харків'ян та освітян.

2022-09-17 До Дня захисників та захисниць України Департамент освіти ініціює акцію «Героям сучасності» для юних харків'ян та освітян.

2022-09-17

/Files/images/22/акція.jpg

До Дня захисників та захисниць України Департамент освіти ініціює акцію «Героям сучасності» для юних харків'ян та освітян. Як повідомили у Департаменті освіти,творчі роботи учасники можуть надіслати до 13 жовтня на електронну адресу: kh.prysvyata@gmail.com. Твори приймаються у трьох номінаціях:

- «Завдяки нашим захисникам...»: учасники надають фото, фотоколаж чи відеозвернення до захисників, у якому мають продовжити вислів «Завдяки нашим захисникам я/ми...» та подякувати захисникам, приклавши руку до серця. Роботи можутьЗаголовок 5бути індивідуальними (фото/фотоколаж) або колективними (відеозвернення від групи або класу);

- «Долоньки побажань нашим захисникам»: дошкільнята та учні початкової школи малюють дитячу долоньку/долоньки, на пальчиках вписують побажання захисникам та захисницям України; роботи дозволяються як індивідуальні, так і колективні сімейні, наприклад, дитячі та дорослі долоньки;

- «Долонька допомоги»: учнівські мінітвори чи короткі відео тривалістю до хвилини про те, які школярі допомагають захисникам та захисницям України наближати мир та перемогу.

У департаменті визначили такі критерії: роботи мають відповідати тематиці та ідеї акції; будь-які надписи дозволяються лише державною мовою; у роботі має бути чітко видно інформацію про автора (прізвище, ім’я, заклад освіти, клас, район); у назві файлів можна використовувати лише латинські літери; приймаються відеофайли з розширенням mp4 розміром не більше 50 МБ; у номінації «Долоньки побажань нашим захисникам» просять надсилати фотороботи, виконані в довільній техніці та фото автора з роботою; якщо учасник надсилає мінітвір, необхідно додати хоча б одне фото, яке підтверджує інформацію, зазначену в роботі.

Кращі роботи будуть розміщені в телеграм-каналах «Харків надихає»https://t.me/prysvyata_ridnomu_mistuта «Харківські герої освітнього фронту»https://t.me/Educational_front_of_Kharkovпротягом вересня-жовтня.

Кiлькiсть переглядiв: 20